FAQs

Sjekk ut denne FAQ filmen om Luvion sine babycaller:


Dersom du har problem med din babycall, vennligst forsøk å resette monitoren først:

Klikk Menu->Settings->Default->Yes->OK

Hva er Luvion Premium Babyproducts?

Produsenten Luvion Premium Babyproducts er Nederlandsk og ble etablert i området til det populære tekniske Universitetet i Delft. Luvion utvikler aktivt, produserer og distribuerer premium sikkerhetspodukter for barn. Luvion Premium Babyproducts blir solg over hele verden. Luvion sine produkter blir beskrevet i internasjonal presse som stilige og funksjonelle og har blitt utviklet for å gi nybakte foreldre babyprodukter av høyest kvalitet.

Jeg har hørt at trådløst Internet kan forårsake forstyrrelser med baby monitorer?

Det er helt riktig. Det finnes fremdeles mange merker som benytter analog teknologi. Luvion bruker digital teknologi. Det betyr at din kobling er fullstendig sikker, privat og 100% fri for forstyrrelses.

Hva er sparemodus (VOX-funksjon)?

Med VOX-funksjonen kan du justere monitoren din til kun å være aktivert når babyen eller miljøet rundt lager lyd. Med denne funksjonen vil batteriet vare lenger, og du vil kun se og høre babyen når han eller henne lager lyd. Du kan også velge om monitoren skal sende bilde/lyd hele tiden.

Kan jeg bruke babycallen med kamera til kun lyd eller bilde?

Ved å bruke SCAN funksjonen og de lydaktiverte ledlysene, kan du se og høre babyens lyd og du har alle mulighetene.

Er det enkelt å plassere Luvion Platinum?

Den sterke braketten gjør det mulig å plassere foreldrenheten hvor du måtte ønske. Du kan også bruke basestasjonen og se babyen din samtidig som batteriene lader. På grunn av den hendige størrelsen til foreldreenheten, er den enkel å ta med seg over alt.

Kan jeg enkelt feste kameraet på veggen eller oppå et skap?

Klart. Settet kommer med plugger og skruer og det er enkelt å feste på veggen. Kameraet kan enkelt beveges i forskjellige retninger. Fordi kameraet står rett, kan du plassere det på et flatt underlag som f.eks. et skap.

Kan jeg bruke mer enn et kamera på denne Luvion Digital Video Baby Monitor?

Absolutt. Total kan 4 kameraer kobles til foreldreenheten. Du kan se og høre babyer eller barn i forskjellige rom.

Naboen min har samme babycall. Kan jeg fremdeles bruke min?

Ja, selvsakt. Det er ikke noe problem, fordi Luvion Platinum Digital Babymonitor har kodet overføring. Din overføring er privat og sikker hele tiden.

Hvor lenge varer batteriet?

Batteriet i monitoren varer i ca 2-4 timer dersom det brukes kontinuerlig. Alt avhenger av volum og kontrastnivået. Dersom du velger å bruke VOX funksjonen (SCAN) og / eller strømsparingsmodus, vil batteriet vare mye lenger. Babymonitor med kamera bruke alltid mer strøm enn babycall uten kamera.

Har problemer med at dato/tid nullstiller seg når min Grand Elite blir stående over tid uten bruk, selv om det er strøm på den. Skal det være slik?

I foreldreenheten sitter det en kondensator. Dersom du slår av foreldreenheten, vil den huske innstillingene i noen dager. Men dersom batteriet er nesten tom når du slå den av, vil innstillingene nullstille seg raskere.

Det er en ballanse mellom batteristyrken og kondensatoren. Det er ingen eksakt måling og kan ikke forutsies nøyaktig. Men det er altså mulig at foreldreenheten nullstilles pga lavt batteri og kondensatoren.

Det beste er derfor å ha fullt batteri, dersom du slå av foreldreenheten og ikke skal bruke den noen dager. Ellers vil den kunne nullstille seg.