Sammenligning av Luvion babycaller med kamera

PRESTIGE TOUCH 2 PRESTIGE TOUCH 2 har den største skjermen. Den 7" store LCD fargeskjermen viser tydelig bevegelsene til barnet ditt. Det har gjort den til et populært hjelpemiddel til barn som trenger ekstra overvåking, f.eks epilepsi. Den har et komplett sett med funksjoner som tilfredstiller de aller fleste brukerne. Du kan også koble opptil fire kameraer på samme monitor.

SUPREME CONNECT
SUPREME CONNECT er den mest komplette babycallen fra Luvion. Den har alt av funksjoner du kan ønske deg, pluss at du kan utvide den med produktet WIFI Bridge som lar deg overføre video til din iPhone, Smarttelefon, og nettbrett via internet. Du kan også koble opptil fire kameraer på samme monitor.
ESSENTIAL PLUS  ESSENTIAL PLUS er en rimelig baycall med kamera, men likevel har den de mest nødvendige funksjonene du trenger. På denne modellen har vi fjernet funksjoner som ofte er "kjekt å ha", slik som SD-kort opptak, tilkobling til TV, kun lyd, og QUAD funksjon (se alle kameraene samtidig på monitoren). Dette er en lekker og funksjonell babycall, og foreldreenheten er lett å bære med seg rundt. Du kan også koble opptil fire kameraer på samme monitor, og fjernstyre kamera fra monitoren. Vi tror du blir fornøyd med valget av en Luvion ESSENTIAL PLUS.
ESSENTIAL PLUS PRESTIGE TOUCH 2 SUPREME CONNECT
SKJERMSTØRRELSE 3,5" 7" 4,3"
TOVEISKOMMUNIKASJON
SD-KORT OPPTAK
KUN LYD FUNKSJON
AUDIO / VIDEO (AV) TILKOBLING
VUGGESANGER
TEMPERATURMÅLER
NATTLYS
ECO FUNKSJON
DIGITAL LYD & BILDEKVALITET
QUAD FUNKSJON (VISER ALLE KAMERAENE SAMTIDIG)
VOX FUNKSJON (STEMME AKTIVERING)
DIGITAL ZOOM
KOBLE TIL EKSTRA KAMERA
FJERNSTYRT PAN & TILT KAMERA
WIFI BRIDGE (VALGFRITT)
BABYMATING TIMER

KJØP NÅ!

KJØP NÅ!

KJØP NÅ!