Beste babycall med kamera

Testing av babycall med kamera

Siden vi alltid er opptatt av å investere i kvalitet og teknologi, har Luvion-produkter vunnet mange priser internasjonalt. Vi har satt sammen en oversikt for din gjennomgang.

Awards - Beste video baby monitor 2021

Hvert år siden den ble lansert på markedet, har Prestige Touch 2 blitt stemt frem som den beste video babyovervåkningsenheten (2017, 2018, 2019, 2020 og 2021) av den nederlandske forbrukerorganisasjonen. De roser pris/kvalitetsforholdet, funksjonsrekkevidden og det intuitive grensesnittet.

Mother & Baby i Storbritannia og Australia kom til en lignende konklusjon med en Gullpris for Prestige Touch 2. I likhet med Mother & Baby Magazine anbefaler det ledende nederlandske foreldrebladet Ouders van Nu ('Moderne foreldreskap') også Prestige Touch 2 som det beste valget for en video babyovervåkningsenhet. Prestige Touch 3 er det nyeste tilskuddet til Luvion-familien, og dette er den oppgraderte og enda forbedrede versjonen av Prestige Touch 2.

Luvion Essential

Ouders van Nu ('Moderne foreldreskap') tildelte også Luvion Essential sin prestisjetunge forbrukerpris. I Polen mottok denne modellen lignende æresbevisninger da Supermama Magazine rangerte denne modellen som den beste tilgjengelige video babyovervåkningsenheten. I tillegg til dette rangerte Essential også først i testen utført av Kek Mama Magazine, mottok en best-buy-anbefaling fra nettstedet besteproduct.nl, og vant prisen for beste anmeldelse av Kieskeurig.nl. Toppfunksjonene for denne overvåkningsenheten er det utmerkede pris/kvalitetsforholdet og det enkle grensesnittet.

Luvion Easy

Kieskeurig tildelte denne babyovervåkningsenheten en pris for beste anmeldelse, og besteproduct.nl utpekte den som et best-buy-produkt. Til tross for at dette er en prisvennlig modell, kan du fortsatt forvente utmerket lyd og bilde. Det er ikke rart at dette er en veldig populær modell blant foreldre som leter etter en enkel og brukervennlig plug-and-play-overvåkningsenhet.

 

Video baby monitor anmeldelser

Til syvende og sist er det som virkelig får hjertene våre til å slå raskere i Luvion-teamet, positive forbrukeranmeldelser! Å lese om hvordan produktene våre implementeres i hjemmet ditt for å passe på dine dyrebare barn er den virkelige grunnen til at vi investerer så mye tid og innsats for å skape de beste video babyovervåkningsenhetene.